marți, 16 februarie 2010

falCLOR

Pentru ca cele mai amuzante sunt povestioarele culese din popor,m-am decis sa rascolesc putin printre analele cunostintelor mele sa vad daca pot gasi ceva interesant.Din pacate,ce voi scrie nu va schimba viata nimanui, nu va revolutiona industria hartiei igienice si nici macar nu va va interesa asa mult,dar totusi..o pilda e o pilda!
Candva I. era o fata mica,draguta si simpatica (dar toate cu masura!),acestea pe vremea cand nu descoperise inca fondul de ten si pastilele anticonceptionale.I. visa la o lume plina de unicorni,curcubee si floricele,la o dragoste adevarata. Cu indeplinirea primelor cerinte era mai greu, na,societatea calutilor nu era prea multumita de faptul ca trebuiau sa poarte niste baionete lipite de frunte asa ca au fost interzise; cu curcubeele tot asa,mergea greu treaba din cauza atmosferei foarte curate prin care poti sa tai si cu spada cerculete,iar floricelele au fost rezolvate de PSD care au plantat panselute pe unde au apucat : in parcuri,in scuaruri,in gradinite,in scoli,pe blocuri,prin cafenele,prin ratb-uri si..in fine.
Cu toate ca micutei I. nu-i mergea foarte bine si manca zilnic cateva tone de ciocolata pe care si-o cumpara cu banutii furati din poseta mamicii ei, I. s-a indragostit de Gheorghe,un biet taran a carui sete nu de pamant,ca a fratelui sau Ion, ci de industria betoanelor crestea necontenit.
Acum I. crescuse, se maturizase,credinta ei in Dumnezeu o ajuta sa treaca peste toate,ea avand sufletul si alte parti ale corpului pure si neprihanite.Dragostea ei pentru Gheorghe crestea precum rezolvarea unei ecuatii bipatrate.Intentiile ei nobile se vedeau si pe hi5 unde se alaturase unui grup (cult..?!) numeros (cca. 3 persoane) cunoscut sub numele de "Virgine pana la moarte". Desigur ca la o luna si ceva temutul grup ce naviga valurile hi5-ului a fost destramat. Dar ce se intamplase atat de groaznic? Ce cataclism se abatuse asupra fericitului grupulet?! Stiu ca "n-o sa va vina sa crrrrredeti" (citez un cunoscut),dar cea care a rupt pactul fecioarelor a fost chiar I.
In timp ce noi ne concentram asupra cultului dumnezeiesc reprezentat de treimea fecioarelor, I. a sterpelit niste bani din posetuta magica si a fugit dupa Gheorge in Italia (care saracul plecase la cules de portofele).Oferindu-i-se lui Gheorghe,acesta a distrus treimea,revenind mai tarziu pe hi5 si cerandu-si scuze compatrioatelor sale.
I.avea impresia ca va trai intr-o uniune perfecta cu Gheorghe,dar acesta s-a dovedit a fi doar alt alcoolic care-si bate nevasta (si care invita si restul satului s-o bata).Acesta poate fi considerat un ev mediu in existenta micutei I.,care acum nu mai era micuta nici la propriu,nici la figurat.
Desigur,dupa o criza de personalitate in care si-a scurtat venele cu cativa centimetri, I. a decis ca va incepe o noua viata,iubindu-l in secret pe Gheorge si afisand un exterior dur,ca de piatra.
Ajungem in prezent (incercati sa va imaginati un om care iese dintr-o toaleta publica avand jumatate de metru de hartie igienica-
dintr-aceea ieftina si roz!-lipita de talpa pantofului stang).
Acum I. isi schimba prietenii (si topul pe hi5) precum isi schimba si culoarea unghiilor.Desigur ca noi nu o putem intelege,ea traieste o adevarata drama shakespeareiana.Numai EA a trecut printr-o deceptie in dragoste.Numai pe EA n-o inteleg iubitii ei parinti.Numai EA isi ia teapa de la dealeri. Faptul ca-i vine mereu sa planga,dar nu o face, ne dovedeste noua ca ea este o persoana puternica,o fata DURA,from tha' hood.
Scrie in jurnalul ei : "Plansul este pentru oamenii slabi.Imi doresc ca X.sa ma inteleaga si G.sa ma iubeasca.Cu toate ca sunt o fata dura,in fiecare zi dupa scoala vin acasa si plang cate 8 ore si apoi ma dau cu 2 kilograme si jumatate de fond de ten pentru ca am pe fata striatii de la lacrimi ".
O alta scriere extrasa din jurnalul ei suna cam asa : "Cu toate ca ma prefac ca sunt complexata,asa cum scria in CoolGirl ca trebuie, doar pentru a primi complimente de care sunt constienta ca sunt false,tot nu pot atrage atentia decat sugand madulare prin baile cluburilor cu muzica de cacat.Sincer nu stiu ce sa ma mai fac.Viata mea suge!".
Privind in viitor,micuta I. a ajuns prostituata pe la Mosilor,dar pana la urma..la asta se rezuma fericirea ei.La faptul ca face ce vrea din barbati si acestia o si platesc pentru asta! (sau cel putin asa se minte)

Cu respect,
un P-E-Ş-T-E iesit la pensie!

3 comentarii:

  1. povestire contemporana arfe de mare scriitoare ce citeaza profesoare din liceu

    RăspundețiȘtergere
  2. nice,asa sunt majoritatea fetelor de 15-16 ani...un exemplu ar mai fi A care se distreaza drogandu-se si facand sex :)) ne relateaza pe hi5

    RăspundețiȘtergere