duminică, 21 februarie 2010

CUM SA FI POPULAR (pe haicinci) IN 10 PASI SIMPLI

Si tu poti fi popular!

Prefata
Te-ai saturat ca lumea sa te ignore complet de fiecare data cand intri in clasa sau te duci la servici?
Nu mai suporti sa vezi ca cei din jurul tau au prieteni cu care sa barfeasca alti prieteni?
Te-ai saturat ca parintii tai sa fie singurele persoane care iti cunosc numarul de telefon?
Noi Aducem Solutia!
In acest ghid va vom prezenta cea mai buna si mai rapida metoda de a deveni popular cu ajutorul HI5-ului (hai faiv).
Tin sa precizez ca acest ghid NU va face sa deveniti popular printre toate tipurile de persoane, decat in anumite cercuri .Pentru mai multe informatii google-iti "pokemoni".

"Si tu poti fi popular!"

Pasul 1: In cazul (destul de probabil) in care nu aveti photoshop, luati-l.
Presupunand ca nu vreti sa va ipotecati casa si/sau bunica il vom "fura" de pe net, ca asa-i la noi.
Acum puteti alege sa folositi diverse metode. Ati putea cere unui prieten care se pricepe la chestii d-astea (toata lumea are cate unul), dar presupunand ca nu aveti prea multi prieteni, trecem la a doua metoda. Cautati pe torrente, odc sau alte chestii dubioase de ciordit programe si luati un "crack". Nu, nu d-ala de fumat, ci d-ala de ciordit programe.
Acum ca aveti cu ce sa operati, treceti la pasul 2.

Pasul 2: Presupunand (din nou) ca aveti poze cu mecla dumneavoastra, alegeti-le pe cele mai putin urate. Le vom edita.
Pozele in care sunteti singur vor parea mult mai originale, iar dumneavoastra veti parea mult mai creativ si inventiv daca vor fi in alb si negru sau sepia. Modificati-le.
Cele in care sunteti cu prietenii(daca aveti) au o sansa mai mare sa fie remarcate de ceilalti haifaiveri, de aceea necesita mai multa munca. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa modificati meclele prietenilor astfel incat sa para mai urati decat dumneavoastra. Gradul de dificultate al acestui pas este direct proportional de gradul dumneavoastra de uratenie, din aceasta cauza nu putem da sfaturi. Pentru ajutor cautati tutoriale pe vevevepunctiutubpunctcompunct.

Pasul 3: Creati-va un cont nou pe hi5.

Pasul 4: Postati pozele editate.

Pasul 5: Scrieti la rubrica "Description" a fiecarei poze cate:
- un citat dintr-un cantec gay in care personajul principal este turmentat si sufera. Ex.: "I'm just a kid and life is a nightmare..." (Simple Plan - I'm just a kid)
sau/si
- o remarca despre cat de bine v-ati distrat in seara aia cu prietenii..chiar daca ati fost cu totii acasa la unul dintre acestia (sau la dumneavoastra) pentru maratonul lunar de WOW (a.k.a World Of Warcraft)

Pasul 6: Atentie! Acesta este cel mai important pas!
Adaugati-l la "friends" pe Droomy_only4u (9926 views-uri) si toti cei care au nickname-uri straine sau chiar pretind sa provina din alta tara chiar daca are un nume precum Eusebiu, Costache sau Andreas.
Asigurati-va ca nimeni dintre cei adaugati in lista dumneavoastra de persoane populare nu are mai putin de 9000 views-uri!
Acest pas s-ar putea sa dureze cel mai mult.

Nota: Nu oferim despagubiri in cazul in care unul dintre acesti pusti populari refuza sa fie friend-ul dumneavoastra sustinand ca e prea "Bo$$".

Pasii 7 si 8: Dati reply cu "da stiu, dar ce sa fac?!" la fiecare comment cu "ce uratzi snt prieteni(i) tai, u in schimb ejti b00n/bo0na" si intrebari asemanatoare. Stergeti fiecare comment de la prieteni cu "iar editezi bah boule/vaco pozele cu mine?!" si afirmatii asemanatoare.

Pasul 9: Scrieti si dumneavoastra commenturi pe paginile friends-ilor faimosi cu complimente neadecvat de mari. Ex.: ":x whoaww ce b0oN ejti in tricoul ast muov! :D ^_^"

Pasul 10:Acum nu va trece mult timp si toti pustii populari va vor cunoaste, devenind la randul dumneavoastra, popular/populara.

Dati-va singur o imbratisare.
Ati reusit!




Editura "Secretele vietii din zilele noastre"

9 comentarii: