vineri, 21 mai 2010

first dates

...sau scurta categorizare a intalnirilor din secolul XXI:

- date tipic american (sau nu uita banii de taxi) : el vine,te ia,iti aduce flori,mergeti la un bar dragut,vorbiti,tu te prefaci rusinoasa si virgina,el iti pune mana pe picior,te duce pana in pragu usii.te suna dupa 3 zile sa nu para disperat.
- date romanesc
1.normal(sau cum e la voi): va intalniti intr-un punct comun,stabiliti pe loc unde sa mergeti.vorbiti mult si pe langa subiect,ramai cool si pe pozitii.te lingi cu el pe la jumatatea serii.nu te duce acasa,pentru ca tu ii zici ca te descurci si singura (emanciparea femeii).
2. la autisti anormali (adica la mine): intalnire intr-un punct comun,dupa ce in prealabil ma gandesc 3 zile cu ce sa ma imbrac desigur,mergem undeva oriunde,nu beau alcool,bajbai o conversatie si batai nervoasa din picior toata noaptea.cand ajungem la faza 2 incep sa schimb usor subiectul si sa par o fata draguta si de treaba.nu ma duce acasa,pentru ca stau la capatul Bucurestiului.
daca aveti impresia ca nu va incadrati in niciuna din categoriile de mai sus,incercati sa recititi si nu va amagiti singuri!

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. faza 2 e cand el o da in bara lamentabil,si probabil deja il consider nesimtit

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce spui de varianta in care ne agatam unul de altul piliti intr-un club, ma iei sa dorm la tine, nu ne-o punem, dar vrem sa ne vedem a doua zi ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trebui sa ne intrebam de ce nu ne-o punem

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant mod de a expune ai, un vocabular bogat insa imi pare un pic cam dezordonat. Ma chinui sa inteleg sensul acelor semne pe care le folosesti atat de frecvent si cea mai buna explicatie de pana acum ar fi aceea de a incerca din rasputeri sa pui in scris ceea ce simti, o anumita intonatie poate, dar adevarul e ca niciodata ceea ce scri nu poate egala ceea ce spui, limbajul trupui va completa intotdeauna o conversatie face-to-face iar in scris acesta este o mare pierdere.

    Revenind la subiect, intotdeauna este o placere sa citesc opiniile altora , mai sunt totusi si alte tipuri de intalniri:)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu te duce acasa,pentru ca tu ii zici ca te descurci si singura (emanciparea femeii).

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai specificat de regula "fara sex la prima intalnire"

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) foarte corect, insa mai este si partea in care va intalniti intr-un pub/bar/club si se tine dupa tine toata seara...se pune si asta ca un first date fortat nu?

    RăspundețiȘtergere