miercuri, 12 noiembrie 2008

papion cu buline

splendid.e o lume a dracului de splendida.genul de zile in care iti pare ca apa minerala e cel mai acidulat lucru de care poti avea parte are toata lumea.sau cand reusesti,5 zile pe saptamana,sa stai in spatele aceleiasi persoane la coada unui magazin infect care vinde produse semi-expirate.da,si te face sa razi in sinea ta si sa te simti intelectual in fata vanzatoarei care te intreaba acelasi lucru de 2 luni incoace,afisand un zambet cretin menit sa te faca sa ai o parere buna despre ea.
dar cum altfel ai putea sa te trezesti dimineata decat surprins de ciorapi licra defiland in pantofi cu toc cui,adesea balansate fara urma de eleganta?sau zeci de parfumuri amestecate cu miros de tutun si transpiratie,care iti ajunge pana pe retina?
gandul care-ti zboara la fraze filozofice iti este intrerupt inevitabil de cate unu' care te impinge si-ti spune nonsalant "pardon" cu juma' de gura,de parca aici am fi la Paris.colcaie cacatu' la noi si ne credem inca in Paris.
si cum ar fi viata fara vesnicele injuraturi de la trecerea de pietoni,nelipsitul "misca-te ba,odata!" sa nu nu care cumva sa-si piarda vreunul din ei secunde pretioase din viata lor perfecta.perfect de cacat,desigur.
si da,stii ca iti vine sa le zdrobesti cutia craniana in cel mai brutal mod cu putinta,si eventual sa le scormonesti in maruntaie dupa ce termini.dar asta este o alta poveste,pe care o vom relata cu alta ocazie.
caloriferul caldut inca imi mai tine de urat si acum,dupa ce am aflat ca dupa el nu exista nici un trol care ma va manca daca sunt imprudenta si ma apropii.si,mai nou,orgasmele intelctuale se dau cadou de Craciun (aviz amatorilor)

Un comentariu:

  1. pana cand nu o sa ne calce masina pe trecerea de pietoni nu o sa putem cunoaste adevarata fericire :))

    RăspundețiȘtergere