marți, 27 ianuarie 2009

Îhî îhî

Da,da.Ai senzatia aia de cald si emani fericire,merge un reggae pe fundal.Radiezi ca un copil mic cand primeste un cub d-ala micut si dragut si colorat,pe care-l tot invarte pe toate partile.Desigur ca pana la urma,cubul este lasat in favoarea zaharului care se lipeste cu insistenta de fata ta,dar nu conteaza.Te contopesti cu el,esti una cu zaharul.Da,cu zaharul.
Si chiar nu conteaza ca lamaia din vodka e acra,chiar nu conteaza.Si nu conteaza nici ca e prea multa scortisoara in vinul fiert (defapt,niciodata nu e prea multa!). Si nici ca flegma de langa scaunul tau nu s-a uscat in doua ore si treispe minute.Si nici muzica aia oribila de pe fundal,da-te-n ma-ta,tu oricum auzi numai reggae acum.
Mergi pe strada si-ti dai cu stangu-n dreptu' (te impiedici des de gropi,eh?). Te pui la masa si darami trei din patru pahare.Cazi de pe scaun.Incepi sa razi singur.Iti lucesc ochii si privesti distrat pe fereastra.Ai fumat ceva?
N-ai fumat,esti doar..aaa...fericit?Implinit?Calm?Lipicios..'tu-ti pasca ma-tii.
Si zambesti,dar nu mai zambesti numai pentru tine,cum faci de obicei.Nu te mai ascunzi in vreun colt al mintii tale,departe de noi si de realitate.Zambesti pentru ei.Vrei sa te vada ca esti fericit,vrei sa le dai peste nas cu asta.Vrei sa le arati ca poti si ca vrei.Dar nu-i cu rea intentie,nu? Defapt,ce-ti pasa? Sa creada ce-or vrea ei! Tu oricum ai starea aia gelatinoasa,si simti ca te scurgi si ca te faramitezi,dar e placut,nu?
Si-ti vine sa iesi afara in tricou,si sa urli,si sa fugi,si sa tipi..doar asa.."ca chestie".Si te abtii (spre deosebire de altii), dar nu conteaza,tot explodezi.
Simti ca faci "bum".
Ai pulsu' mai nebun ca rapidu' de la ora cinci.Simti cum iti creste inima,c-o ia din loc,ca se duce la vale.Ca se sparge in mii de bucatele mai mici pe care le presari tu peste toti,ca sa fie si ei fericiti.Vrei sa le dai.Esti darnic azi.Vrei sa impartasesti.Vrei fericire.Emani fericire.
Citez : "Oare cate flori de camp poti sa culegi in poala unei rochii? Si cate zambete?"

3 comentarii:

  1. si oare poti calca pe soare fara sa-ti aduci aminte de budinca aia rotunda cu gust de vanilie pe care n-ai mai facut-o de mult?

    fericire,asta ne e interesul.

    RăspundețiȘtergere