miercuri, 21 ianuarie 2009

supa la plic

Te trezesti in taraitu’ ala groaznic pe care-l scoate telefonul.De cateva saptamani nu mai ai o melodie care sa te trezeasca pentru ca ai aflat si tu smecheria, cum ca daca te-ar trezi aceeasi melodie de mai multe ori,consecutiv,ai incepe sa urasti respectiva..lalala.
Ai nasul infundat si fata uscata.Te uiti in oglinda si observi noul venit pe obrazul stang. “Heeei,un cos nou.Baieti,avem vecini noi!” Bei cacatu’ ala de cafea cu lapte si pleci la scoala.In metrou iti aduci aminte ca aveai tema la geografie, da-o-n ma-sa,oricum nu-si scrie nimeni.Iar esti primul in clasa.Cineva a dezmembrat dulapiorul, “ce animale”, iti spui tu,dar nu-ti aduci aminte ca ieri te bateai cu scaunele cu colega-tu.
Ihi,cam de cacat pana aici, nu?
D-abea acus’ incepe amice.Stai sa vezi cum te dirijez eu,exact ca-n tampenia aia de World Of Warcraft, pe care o joci cu atata pasiune.Da,stiu ca esti unu dintre psihopatii aia fara viata sociala,care traieste pe net.
Da,tu.
Tu esti ala care cand trece gagica aia de la X B,te inrosesti si incepi sa transpiri.Pentru ca niciodata n-ai fost in stare sa-i spui ceva.Pentru ca esti un nimeni.Te uiti la ea cum isi fumeaza linistita tigara.Te gandesti sa faci si tu asa,dar frica de penibil te impiedica sa te misti.Da fraiere.Exact asa,tocmai ti-o sufla imbecilul ala de la a XII-a.S-a dus si asta.
Iti bagi castile de la iPodul tau Shuffle mov, de 2 giga, in urechi . Iar s-a futut contactu’,oricum erau casti d-alea ieftine pentru ca p-alea bune ti le-au furat colegii.
Incepe ploaia si tu esti in tenesi,ca-n cantecul lui Chirila, dar a doua zi lumea nu te felicita,huh? Defapt te-ai certat cu ma-ta,si cu taica-tu,si cu sora-ta.Om patetic ce esti. Nu faci decat sa te vaiti.Esti orb si nu-i vezi pe cei din jurul tau carora le pasa.Esti blocat pe gagica aia si pe certurile cu parintii.Ma-i da-le dracu de probleme.Toata viata o sa le ai,trebuie doar sa te impaci cu ideea ca ele exista si te urmaresc,si se vor di-mi-nu-aaaa(si da,stiu sa silabisesc).
Zambesti ma.Esti fericit.Deja n-o mai auzi pe ma-ta.Asa-i ca-i mai bine?
Cumpara-ti niste chipsuri sau ceva de rumegat.Iesi afara,citeste o carte,fumeaza un cui. Ce pula mea,avem numai o viata, de ce sa n-o traim?
Am dat-o-n hipiotisme.Ma-sa de treaba.Urmeaza sa-mi pun tapet cu floricele in camera si sa-mi las parul lung..sau..nu.Las asta pe mainile profesionistilor,si da Jess,e un apropo deloc subtil la adresa ta!

Toate panzele sus!

Un comentariu:

  1. cum ramane cu hainele alea ramase in dulap?

    catre orasul iubireeeeeeeeeeeeee,in orice caz ^^

    RăspundețiȘtergere