luni, 2 februarie 2009

Crema de zahar arrrrrrs*

Am scris "arrrrrs" (cu accentul lui Chirila,pe care il respect foarte mult) si tin sa mentionez asta.
Atatea probleme existentiale avem.."ce tricou sa-mi iau azi?" sau "ce parfum sa mai comand?"..Chiar cred ca oamenii nu sunt inca o cauza pierduta,pe bune. Cu toate ca materialismul a inceput sa le conduca vietile,eu cred ca metamorfoza asta nu o sa fie chiar atat de radicala.Bine, nu "cred", ca nu sunt la biserica (vorba unui prieten bun),sper.
Si eu chiar am speranta si convingerea ca undeva in tarisoara asta,undeva departe,se afla un tip pe care chioscul cu ziare il lasa rece.De ce? Pentru ca jumatate sunt reviste pornografice.Ok,ok,inteleg.Poate ca nu ai net si odc,dar chiar simti nevoia sa dai banii pe niste poze cu pizde? Mortii lor,daca ai fi asa de tare,n-ar mai fi nevoie sa-ti faci laba la reviste.
Mie imi place sa mananc Big Mac-ul invers si sa beau ceaiul fierbinte cu paiul,dar asta-i alta poveste.
Am pornit cu gandul sa scriu despre labarii din Romania,dar n-as mai termina de scris..uhm..niciodata?! In fine,undeva in tarisoara este tipul ala.EL ESTE SPERANTAAAAA!
Desigur ca undeva (probabil ca TARE departe) e si gagica aia care in loc de fond de ten,prefera o carte sau in loc de bratarici si ochelarici si lantisorici,prefera un buchet de lalele.
Hăhăhăhăhăă..ce cretina sunt..chiar imi imaginez ca mai exista lucruri dragute,foolish me.
Oricum m-am plictisit sa vad mereu aceleasi fete nemultumite,in curand nu o sa mai am ce sa critic :( , n-as risca sa ma repet,nu cu subiecte atat de delicate ca dumneavoastra!
Ma plictisesc eu,dar cel putin nu-s monotona ca tine..Fire,stejar,prieteni,cui,alti prieteni,cheta,stejar,baie,casa. Pe undeva mai e si scoala,introdusa printre chestiile astea,dar nu-i ceva vital.
"Ea poate sa astepte."

*versuri din melodia "Nu am chef azi", de pe albumul cu acelasi nume din '98. "Nu am chef azi,/de vodka sau de gin,/tequila,rrrrom sau vin.."

2 comentarii: