luni, 6 aprilie 2009

reduceri,girant si spoiler II

E fascinant sa intru pe messenger sa vad toate pizdulicile cu poze cu Sid Vicious la avatar.Nu inteleg ce e asa fenomenal la un drogat analfabet care a si murit de supradoza.
Sunteti pateticeeee.Cred ca mai mult de 3 melodii de la Sex Pistols nici nu stiti (da,am toata discografia aia MARE rau).
Ma sictiriti.Aveti incredibilul tupeu sa purtati salurile alea anti-fa.CUM sa porti un sal anti-fa si sa nu stii ce e? Culorile de baza sunt roz,mov si rosu.NICIO TANGENTA CU CE ERAU INITIAL (observati ca fac abuz de caps).
Sau "suzii"..sunt peste tot.Predomina Vans cu patratele roz/mov..ok..sunt pe trend,dar de ce ii porti dezlegati? Si mai ales,de ce iti iei adidasi cu 2 numere mai mari decat iti trebuie? Arati ca o rata.
Rateuri peste rateuri.Daca prietenul tau scrie pe un zid,scrii si tu.Iti semnezi contractul mural cu imbecilitatea.Iti cumperi un marker montana si esti Bo$$ in cartierul tau..si la sectia de politie,ma rog.
Muisti,ratati si tractoristi.
Rocarasi cu glume de muncitori si cu aspiratii filosofice.
Gagicute cu fundite si curele cu tinte.
Cocalari de-o inteligenta feroce.
Astia sunteti voi.O adunatura de tesuturi si fibre deloc folositoare societatii pe care o compuneti.Iti tesi o retea de panze prin care incerci sa-i controlezi p-aia din juru' tau.De ce? Pentru ca ai impresia ca esti destept,ca ei nu se prind.
Si m-am saturat de voi.As vrea sa aiba toata lumea bani si sa aiba toti unde sa doarma sambata dupa concert.
As vrea ca oamenii sa fie altfel,sa nu arunce pe jos si sa nu fie ignoranti.
As vrea sa aiba toata lumea senvisuri si votca.As vrea sa se faca intuneric mai greu.As vrea sa nu mai primesc atatea mailuri.
As vrea cate un mp3 pentru toti si locuri de munca.As vrea sa avem democratie.As vrea sa avem libertatea de a alege noi,nu anturajul.
As vrea cam multe,ce pacat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu