joi, 2 aprilie 2009

reduceri,girant si spoiler I

Ma zguduie un acces de tuse al naibii de sec.Ma doare capul si ma inteapa inima.Nu,nu sunt pe moarte,doar racita-pizda (ciudata expresie).
Azi la ora 7:45 m-a izbit Diana cu un articol de ziar.."Dan Diaconescu-Presedinte!"; omu' vrea sa darame guvernul si sa conduca lumea prin OTVizarea televiziunilor din strainatate.Prima chestie care mi-a trecut prin minte (dupa ideea ca tipu' o fi comunist) a fost ca el chiar are sanse sa devina presedinte.Ganditi-va numai la toti pensionarii care adorm uitandu-se la emisiunea lui de rahat si care merg pe moca cu RATB-ul si nu se spala pentru ca fac economie la sapun.EI SUNT O MAJORITATEEEE..uhm..da.
Tin sa mentionez ca veveritele sunt cu sistemul,dar voi dezvolta asta in alta postare si poate vom dezbate subiectul.
Ma plictisesc.E ciudat cum unii oameni se plictisesc facand ceva,iar altii facand efectiv nimic.Exista vreun moment in care sa te simti satisfacut zece din zece? Nu cred.De ce? Pentru ca daca dai cuiva ceva,o sa-ti ceara mai mult.Nu e vina ta.Si nu e nici vina lui.Caracterul uman iti impune sa vrei mai mult.Evident ca asta nu e mereu ceva rau; asa s-a extins probabil dorinta omului de a atinge perfectiunea (alt cliseu).Problema este ca "perfectiunea", care la drept vorbind nu poate fi definita exact,se afla situata foarte sus,iar oamenii,bietii de ei (bietii de noi?!),foarte,foarte jos.Cu cat ne ridicam mai sus,cu atat cadem mai rau in haul dintre "noi-ea".Ne julim,ne luxam o glezna..Marea majoritate renunta.De ce? Pentru ca sunteti niste lasi,niste pisaciosi,niste putaflendari cu gura mare.Va uitati de sus la amaratii aia care sunt pana la genunchi in noroi si inca incearca. Stai pe un scaunel poleit cu virtuti pe un norisor deasupra..si razi.Razi de ei..razi de noi.Asa e amice,tu esti cel fericit,cel implinit,cel cu o viata implinita.Restul or sa moara in molozul in care se zbat de ani de zile.
Trist, nu-i asa?

END OF PART I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu